Big Twin waardering

Big Twin waardering
7 november 2022 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, afgelopen zondag togen ondergetekende met m’n tederbeminde wederhelft richting Houten. De jaarlijkse Big Twin motorshow in de Expohallen vondt plaats.
We hadden onze nieuwe pup meegenomen; want Coco (haar roepnaam) vind het nog lastig om alleen gelaten te worden; ze huilt en blaft dan de hele buurt bij elkaar. Dus we hadden geen keus; Coco Anestasia Victoria DeCharmasse (haar doopnamen) moest en zou mee. En ik kan u gelijk verklappen; dat was waarlijk geen genoegen; het hondje kijkt angstig van haar af en wilde telkens onder een tafel van de vele interessante stands kruipen. Dus we zijn uiteindelijk relatief kort; veeel te kort binnen geweest en derhalve zijn de onderstaande shots die ik nam, in aantal te weinig. Maar afijn; het gaat soms zoals het gaat.

In elk geval heb ik zeer veel waardering voor de creatievelingen onder ons, die hun creaties laten zien. Natuurlijk; motoren blijft iets subjectiefs, maar er stonden een aantal exemplaren waarvan ik bedacht hoe mooi het zou staan op een sokkel in onze woonkamer. Binnenkort toch maar eens met Cathleen een glas rood nuttigen en wellicht dat het op zulks een moment gaat lukken om haar mitsen-en-maren achter zich te laten. Ik zie het al voor me aan de binnenkant van m’n ogen.

Hier wat voorbeelden; mijn favoriet van de dag was de laatste, de Norton.

COPYRIGHT © 2022 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM