Bijna klaar: zijspanmotor Thruxton Prescott zwart

Bijna klaar: zijspanmotor Thruxton Prescott zwart
3 maart 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, ook voor de geplande zwarte Triumph Thruxton zijspanmotor is het zover dat ze eindelijk gereed is om het podium op te kunnen komen. Dat wil zeggen; nog 1 dag geduld vragen we u.
Nog enkele laatste dingen moeten uitgevoerd worden; de bekleder komt eerdaags de custom zijspanbak bekleding brengen en de uitlaten worden bij deze zwarte rakker gewrapped. En het leuke van deze zijspanmotor is dat er zeer veel extra’s aan- en op de motor aangebracht zijn, zoals een upgrade LSL rem/schakelset, een YSS achterdemperset, een luxe olievuldop, een carterbeschermingsplaat, een chromen kettingbeschermer, een customised zadel en als kers op de slagroom een ‘Monza’ tankdop. Volgende week een uitgebreide foto reportage. Jaja, het is me wat.

Triumph Zijspanmotor te koop

COPYRIGHT © 2023 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.