Blom Rock’n Roll Christmas 2023

Blom Rock’n Roll Christmas 2023
28 november 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het jaar 2023 kruipt alweer richting z’n laatste maand. En bij Blom Motoren in Leusden zitten ze dan niet stil. Bepaald niet. Eigenlijk zitten ze nooit stil 🙂
Het team van Blom in Leusden (KLIK HIER) heeft door het jaar heen leuke evenementen. Soms kleinschalig en soms grootschalig. En op zondag 10 december vindt er plaats: “Blom Live 2023”.
En bij Blom hebben ze bepaald geen zand of wellicht sneeuw in hun ogen; ook zij zien de schoonheid en coolheidsfactor van de door ZIJSPAN21 gebouwde zijspanmotoren. Veelal met Triumph motoren.
Overigens vreest niet; ook Harley Davidson, BMW, Moto Guzzi en andere merken worden voorzien van een Watsonian zijspanbak. Inmiddels is ZIJSPAN21 exclusief dealer geworden van Watsonia-Squire voor de gehele Benelux. 

Maar terug op “Blom Live 2023”, het thema voor dit jaar is “Rock’n Roll Christmas. Een hoop gezelligheid, stands met leuke hebbedingen, hapjes en drankjes en uiteraard de meest prachtige Triumph motoren! Live muziek met onder andere Aaron-Asbury music. Wij zullen acte-de-présence geven met een tweetal zijspannen. Het is me wat!
Komt dit meemaken tussen 11.00 en 16.00 uur.

Hieronder de LINE-UP van wat u kunt verwachten:

 

 

COPYRIGHT © 2023 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM