Bobber bij Blom; waarom?

Bobber bij Blom; waarom?
7 december 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, vandaag is ze gereed gekomen, de beloofde Triumph Bobber met de Watsonian Sterling zijspanbak. Meesterbouwer Hans heeft de afgelopen week de klok rond gewerkt. Ze werd direct op de aanhanger geplaatst omdat ze voor het eerst aan het publiek tentoongesteld wordt. Het is toch niet te onbescheiden om alhier te mogen spreken van een ‘black beauty’.
En dat gebeurt bij het leukste najaars motor event, ‘Blom Live 2023’. En de firma Blom bevindt zich sinds jaar en dag in Leusden. Dus; komt op zondag 10 december tussen 11.00 en 16.00 uur. Het adres is Het Koendert 4 in Leusden. Zoals u ziet lieten de Heeren van Blom zich graag lachend vereeuwigen 🙂

Na de show gaat deze bijzondere zijspan terug naar onze eigen ZIJSPAN21 showroom in Heerde. En ziehier wat eerste foto’s; zodra de pekel is weggespoeld worden de buitenfoto’s gemaakt.

COPYRIGHT © 2023 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.