Buddy Seats voor café racers

Buddy Seats voor café racers
12 oktober 2022 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het oog wil ook wat. Evenals uw achterste. Voor u zelf te beslissen wat u het meest van belang acht, zoals de Engelsen zouden zeggen: “the eye or the bottom”. Onze voorkeur voor café racer modellen moge inmiddels duidelijk zijn. De Triumph Thruxton’s die we gaan afleveren zijn standaard voorzien van een zeer goed uitgevoerde buddy seat; motorzadel; zitting.
Toch besloot ik onlangs om op één van de modellen in zee te gaan met een motorbedrijf in Kootwijkerbroek: Kommer Motors. Deze link zet u gelijk neder waar ik het met u over wil hebben; hun buddyseat atelier.

Wanneer u op zoek gaat naar een alternatief voor uw standaard geleverde zadel, zijn er natuurlijk tientallen alternatieven te vinden op het internet. Niks nieuws, zogezegd. Even een zijsprong; mijn teerbeminde wederhelft en ondergetekende trachten kritisch te zijn waar we spullen kopen; bij wie we het kopen en kijken lang niet altijd naar de laagste prijs. Wij waarderen aandacht, kwaliteit, passie en goede zorgen.
Terug over buddy’s; natuurlijk; een atelier uit China of Taiwan kan het altijd goedkoper produceren. Maar tja; of we daar met z’n allen op termijn beter van worden, is maar de vraag. Wij denken van niet. Gelukkig zijn er voor de verwennerij van uw motorfiets-met-zijspan, zoals u kunt aantreffen bij ZIJSPAN21, ook in Nederland, talloze aanbieders te vinden; van zeer betaalbaar, tot best kostbaar. Voor elk wat wils dus. Ik stuitte enige tijd geleden op het Buddyseat Atelier van de firma Kommer Motors en zonder andere BuddySeat ateliers tekort te willen doen; een aan te bevelen adres.
Nadat u uw wensen opgebiecht heeft, biedt u uw originele zadel aan en na een week of wat kunt u het zadel weer ophalen. Geen hogere wiskunde, maar wel veel blijdschap; zowel uw oog als uw ‘bottom’ rijden er wel bij. Prima adres dus!

COPYRIGHT © 2022 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.