Indian zijspanmotor afgeleverd

Indian zijspanmotor afgeleverd
9 juni 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, zo nu en dan tonen we u een afgebouwde zijspancombinatie. En het was donderdag 8 juni des avonds dat wij richting Noord Holland togen, alwaar een blije James al ruim een uur op straat stond te wachten en ongeduldig heen en weer liep; aldus zijn vrouw die me dit bij aankomst vertelde.
De afgelopen weken zijn door ons gespendeerd om aan zijn Indian Scout een Watsonian Grand Prix te bouwen. En zoals het vorige bericht al liet zien; bepaald geen A-B-C’tje. Maar meesterbouwer Hans draaide zijn hand er niet voor om; na het creatieve proces over hoe het mooi èn goed gebouwd moest gaan worden, werden de schetsen van de tekentafel gebruikt om alle onderdelen te gaan boetseren.
Afgelopen maandag naar de RDW en na goedgekeurd te worden, namen we de zijspancombinatie weer terug en vanavond dan de uiteindelijke uitlevering. 

Wij wensen James en zijn lief heel veel rijplezier met deze mooiste Indian Scout zijspanmotor van de Benelux; want dat hadden we hem beloofd 🙂

COPYRIGHT © 2023 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.