Mode shooting en zijspannen?

Mode shooting en zijspannen?
10 mei 2024 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het moet niet gekker worden. Dat zit zo: enkele weken geleden werd ik benaderd of er een fotoshooting voor het damesmode merk ‘Tantilly’ gedaan mocht worden. Waarbij dan ook één van de zijspanmotoren van ons gebruikt kon worden.
“Welja”, dacht ik, waarom niet. En zo geschiedde het dat de Triumph Thruxton, waar we een Watsonian Manx aan gekoppeld hebben, een belangrijke bijrol vervulde voor de beide dames – modellen. De hele dag zwierden en zwaaiden de dames in verschillende blij gekleurde outfits bij de ‘ACE’ langs. Het kon niet op; het ging maar door; waar halen deze dames toch hun energie vandaan; ik was danig onder de indruk. Maar dat is een terizjde.
Enkele foto’s werden me daags toegezonden en zie hieronder het resultaat. Ik bedacht nog hoe het eruit zou kunnen zijn op de weg, wanneer er een motorcollectie uitgedacht zou worden door dit kledingmerk… 🙂 Als vervanging van het alom gebruikte zwart, grijs, bruin en blauw. Dat zou de motorwereld nòg blijer maken. Toch?

COPYRIGHT © 2024 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.