Stralende Sylvia met haar zijspan

Stralende Sylvia met haar zijspan
1 september 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, wij boden aan een Triumph Bonneville met Watsonian zijspan. En het geschiedde dat Sylvia juist een een-dags cursus zijspanrijden had gevolgd. Ze vertelde me aan de telefoon dat ze haar glimlach niet van haar gezicht kon krijgen, toen ze de zijspancursus aan het volgen was.
Daarop besloot ze onmiddellijk dat haar volgende motorfiets een zijspanmotor zou moeten worden. De zoektocht begon. Ze keek. Ze dacht na En ze zocht. En ze vond op onze website de Triumph Bonneville, voorzien met de Watsonian Grand Prix.

De eerste ontmoeting was hartelijk en enthousiast en na het zien van de motor; het ruiken, het zien en het zitten, werd al snel besloten tot aanschaf. Ik moet zeggen; soms zie je iemand op een motorfiets zitten en dan denk je gelijk: “dat is een goed huwelijk”. Niet altijd uit te leggen, maar het matched gewoon.

Vandaag was Sylvia om haar motor op te halen en de glimlach opnieuw van oor tot oor, verdween niet. Ze vertelde dat ze niet goed kon verklaren waarom het rijden op een zijspanmotor haar zo’n goed gevoel kon geven. Dat klopt; dat is ook niet goed onder woorden te brengen. Maar het is vrij eenvoudig om te ervaren; een rit naar ZIJSPAN21 en u weet of u uw motorliefde gevonden heeft 🙂

COPYRIGHT © 2023 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.