ZIJSPAN21: Wie zijn Wij

- voor levensgenieters -

ZIJSPAN21 is aanbieder van bijzondere zijspanmotoren. Vanuit passie zijn voorkeuren ontstaan om cafe racers te voorzien met een zijspan van het Britse Watsonian-Squire. Een zijspan van ZIJSPAN21 distantieert zich van de ‘motor met rijdend huisje’.
Ondanks onze voorkeur; van belang is wat U wenst. Wij kunnen  aan praktisch elke motorfiets een Watsonian zijspan bouwen: zorgeloze verzorging van A tot Z.

Alsnog; zijspan en caféracer, gaat dat wel samen? Volmonding kunnen wij hierop antwoorden: “JA’ met hoofdletters. Café racers bestaan al sinds de jaren vijftig en zijspannen al veel langer, vanaf circa 1900 kwamen de eerste zijspannen de weg op.

Een Cafe Racer is makkelijk te herkennen; inmiddels een tijdloze stijlicoon. Een wat lager gemonteerd stuur, soms een karaktervol kuipje, veelal relatief wat grotere tanks. En vooral naar smaak geïndividualiseerd met details aangebracht of veranderd door de eigenaar. Ik durf te beweren dat een Cafe Racer een ‘way of life’ is. En om uw individualiteit nog verder te benadrukken; een Zijspan aan een Cafe Racer: Yes.

Wij hebben doorlopend combinaties op voorraad; dat voorkomt veelal dat u erg lang moet wachten op het gewenste zijspan; wel zo praktisch. Net als een zijspan.

Uiteraard bent u van harte welkom om dit vrijblijvend eens te komen bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Graag tot spoedig,

Mark van Braam – ZIJSPAN21

En schrijf u in voor de nieuwsbrief, KLIK HIER