Zijspan op tv

Zijspan op tv
4 november 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, recentelijk werden we benaderd door een film-productie maatschappij. Men had een begeerlijk object nodig voor een promotiefilm. En de createurs hadden bedacht om een coole zijspanmotor te willen gaan gebruiken. Ondanks dat wij van ZIJSPAN21 bescheiden zijn, zeiden we direct “JA” op deesz vraag. Immers; de vaderlandsche televisie op kunnen fleuren met een zijspanmotor is toch prachtig doel!
Wij togen gisterochtend af naar Amsterdam, alwaar in een fraaie klassieke automobiel showroom de set werd opgebouwd. Ongeveer een 30 tal mensen, waaronder een acteur en actrice zijn dan druk in de weer, precies wetende welke taak uitgevoerd moet worden. Een flink aantal camera’s, verlichting, kabels en weet ik wat voor een techniek komt er aan te pas om een promotiefilm te maken van een paar seconden, in opdracht van de Rabobank.
Hieronder wat screenshots en ondanks dat mijn tederbeminde wederhelft ervoor geschikt zou zijn; zij was niet de actrice die een zijspanmotor wilde kopen. De blauwe MGB GT vond ze echter wel te gek. Maar dat is een terzijde. Binnenkort wanneer de film af is, plaats ik hier een link. Immers; u kunt maar beter op de hoogte zijn, toch?
Het is me wat.

COPYRIGHT © 2023 ZIJSPAN21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ZIJSPAN21.